Duivensites.nl
 
Open Dag Greenfield Stud
16-12-2009
 

Dinsdag 29 december as. zullen de deuren van de Greenfield Stud wederom voor iedereen open staan. Vanaf 10 uur ’s morgens heten wij u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze hokken. Wij willen u graag een blik laten werpen in onze kweekhokken, met natuurlijk ook het bezichtigen van de vele topduiven in de VIP Kweekboxen. Daarnaast komen natuurlijk ook de vlieghokken aan bod alwaar de verzorgers u graag ook het een en ander uitleggen over het reilen en zeilen op de vlieghokken waar sinds jaar en dag al hard wordt gespeeld.

Natuurlijk zijn ook de vrouwen van harte welkom want als u toch al richting Brummen moet rijden dan is het de mogelijkheid om uw vrouw te verwennen aan een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Zutphen. Bij Eijerkamp vindt u alles op het gebied van wonen en wat is nu nog mooier dan uw vrouw trakteren op een dagje uit. Zij kijkt haar ogen uit in de schitterende wereld van wonen en U gaat daarna uw ogen de kost geven op onze duivenhokken. Een dagje Eijerkamp wordt een dagje genieten!!!

Nadere gegevens vindt u natuurlijk nog in de bladen als ook op onze site.

Houdt in ieder geval dinsdag 29 december as. vrij in uw agenda.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.