Duivensites.nl
 
Het natuurlijk houden van postduiven (1)
1-1-2010
 

Het natuurlijk houden van postduiven is een serie artikelen van de hand van Ton van den Brink. Ton van den Brink is getrouwd en heeft drie kinderen en woont in Hilversum. Hij is een groot voorstander van het zo natuuriijk mogelijk begeleiden en houden van postduiven en daar ook goede prestaties mee te verwezenlijken. Omdat die natuurlijke begeleiding hem zo interesseert, heeft hij samen met Theo Zwanenburg uit Driehuis de Stichting Probio opgericht. Deze stichting wil het natuurlijk houden van postduiven bevorderen. Een activiteit die daarbij centraal staat is het informeren van sportvrienden over deze manier van duiven houden. Daarom hebben ze het boekje "Duiven houden ja natuurlijk” uitgegeven.

Deze serie artikels is al op diverse plaatsen gepubliceerd, maar ook nog bij velen onbekend. Daarom treft u vanaf vandaag nu ook wekelijks een aflevering op Duivensites.nl. Wilt u daar niet opwachten, dan kunt u het boekje ook bestellen voor € 7,95 door een email met uw NAW gegevens te sturen naar info@duivensites.nl.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.