Duivensites.nl
 
Jeugdavond Afdeling 8 G.O.U.
Karina Roelofsen  26-1-2010
 

De jeugd van afdeling 8 is, na een nieuwe opzet van een dag- naar avondprogramma, in het duivensportcentrum voorzien van een goed prijzenpakket en voor verschillende onderdelen gehuldigd. De avond werd geopend door onze voorzitter Hans Bruggeman De opkomst was zeer goed ten opzichte van voorgaande jaren. Op deze avond heeft de heer J van Turnhout de jeugd maar ook de ouderen voorzien van een uitgebreide uitleg van aanwezige duiven hoe een duif wel moet zijn of toch niet. Er werd over en weer vragen gesteld wat laat zien dat we nog leergierige jeugd hebben.

Na deze uitleg werden er de duifkampioenen gehuldigd en dit d.m.v.een T-shirt (waar ze zonder dat ze dit wisten zelf de foto voor hebben aangeleverd) mochten aandoen waar foto met naam en het ringnummer op vermeld stond.

Deze ringen waren met de vorige huldiging toegekend, aan de aanwezige jeugdleden die dan extra voor dit kampioenschap de duiven konden meespelen met de vluchten welke in afdelingsverband werden vervlogen. Hiervoor kon ieder jeugdlid 5 duiven opgeven, er was dan ook voor elke vlucht een aantal prijzen te winnen.

De 3 kampioenen van deze vluchten waren Dion Boonen,  Albert Grolleman en Willem-Jan van Weeghel.

Tussen het huldigen in werden er nog een paar rondjes bingo gespeeld waarbij ze duivenartikelen konden winnen. Ze zaten dan ook op het puntje van de stoel van de spanning. Tussen dit alles door werd er met hapjes rond gegaan welke waren geschonken door E. v/d Bovenkamp. Ook in het vochtige natje werd voorzien. Ook werden er nog diploma’s uitgereikt aan de onderdelen vitesse, midfond, jonge duiven en natoer voor elk onderdeel die bij de eerste 5 hoorden.

Als laatste werden de generaal kampioenen in het middelpunt gezet. Zij allen kregen een mooie beker met een bosje bloemen welk bestond uit verschillende soorten snoep (dus pech moeders), zodat ook alles helemaal van deze avond aan hun zelf toekwam.

Wij jeugd en commissie bedanken ook nog D. de Leeuw van FA. Beyers en de S.F.G voor hun bijdrage waardoor een ieder met een verrassingspakket naar huis konden gaan.
Nadat het iets was uitgelopen wenste de voorzitter ieder wel thuis en op voor de volgende keer. Het was een geslaagde avond.

De Generaal kampioenen van Afdeling 8 bij de jeugd Onaangewezen

 1. Reico Janssen
 2. Sven Jansen
 3. Gebr. Hendriks
 4. Dian Stoffer
 5. Robin van de Berg
 6. R. Smoorenburg
 7. Cynthia Terwel
 8. Gebr. de Groot
 9. Chantal Voskamp
 10. Mark Mensink

De Generaal kampioenen van Afdeling 8 bij de jeugd Aangewezen

 1. Gebr. Hendriks
 2. Reico Janssen
 3. Dian Stoffer 
 4. Sven Jansen
 5. R. Smoorenburg
 6. Gebr. de Groot
 7. Robin van de Berg
 8. Mark Mensink
 9. L. Jonker 
 10. Cynthia Terwel

Namens de jeugdcommissie van G.O.U. Afdeling 8

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.