Duivensites.nl
 
Spectaculaire aanbieding: de A-Buster
1-4-2010
 

Technologische ontwikkelingen in de duivensport is iets van de laatste jaren. Een tiental jaar geleden werd electronisch constateren geïntroduceerd. In de opvolgende jaren werd door veel melkers geprobeerd extra voordeel te pakken door antenne's neer te leggen op taktische locaties (of op een minder taktische plek, wie kent de foto niet van de antenne op de nok van het dak?).

Maar dat is niet meer nodig! Een jaren bewaard geheim wordt vandaag onthuld en is ook beschikbaar voor u: de A-Buster! De A-Buster is niet meer en minder dan een eenvoudig printplaatje wat electronische signalen versterkt. Hierdoor worden uw duiven veel eerder geklokt en hoeven ze niet meer over de antenne te lopen om geconstateerd te worden, maar wordt reeds in een straal van 80-100 cm rond de antenne geklokt! 

De A-Buster wordt al jaren gebruikt door de nationale kampioenen die met name met jonge duivenvluchten enorm voordeel en ketting-uitslagen behalen door dit vernuftig stukje electronica.

Maar vanaf vandaag is hun voordeel weg. De A-Buster is ook voor verkrijgbaar voor u, exclusief bij Duivensites.nl. Geschikt voor elk systeem en 100% waterdicht. Afmeting slechts 30mm x 30mm x 14cm, aan te sluiten rechtstreeks op de antenne. Bestel direct en pak ook uw voordeel bij thuiskomst van de duiven tegen een speciale introductieprijs!

Het inwendige printplaatje van de A-Buster

De A-Buster is exclusief verkrijgbaar bij Duivensites.nl. Klik hier om te bestellen!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.