Duivensites.nl
 
Download brochure Vlucht naar de Toekomst
Gert Krab  3-5-2010
 

Op uitnodiging van het NPO was ik hedenmiddag aanwezig bij de presentatie van het einddocument 'Vlucht naar de toekomst'. Het moet gezegd, het is een prachtig full-color papierwerk geworden.

Mijn eerste indruk van de inhoud was, wat staat hier nu nieuw t.o.v. de vorige documenten? Nog steeds veelbelovende en wervende teksten, maar niet, zoals verwacht en beloofd (maar wel door sommigen voorspeld), een spoorboekje met wanneer er wat gaat veranderen.

Uiteraard heb ik mijn vraag daaromtrent voorgelegd aan de voorzitter. Ik heb nog geen tijd gehad om e.e.a. aandachtig door te nemen, maar één punt is uitgebreid uitgewerkt én wel datgene waarom alles draait: Sport en spel.

We hebben de komende tijd wat om over te discusseren in ieder geval. U kunt het einddocument downloaden van Duivensites.nl:

Relevante publicaties:

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.