Duivensites.nl
 
Kandidaten gezocht voor de Commissie Jeugd- en Beginnerszaken
Bestuur NPO  23-6-2010
 

Omdat een aantal commissieleden Jeugd- en Beginnerszaken heeft besloten de activiteiten te (gaan) beëindigen, zijn wij op zoek naar geschikte mensen die de jeugd een warm hart toedragen en die ideeën hebben om de jeugd aan de duivensport te binden en beginners op een goede manier in te voeren in onze sport.

Wat doet een commissielid

Enkele vergaderingen per jaar, het organiseren en uitvoeren van de Jeugd- en Beginnersdag op de Nationale Manifestatie, misschien enkele dagen op een beurs en wat thuiswerk zijn de werkzaamheden waar u in ieder geval rekening mee moet houden. Er is zeker ruimte voor nieuwe initiatieven.

Hebt u belangstelling, dan kunt u dat kenbaar maken door e-mail te sturen naar het bureau NPO t.a.v. Carmen van Schaijk, bestuurenbeleid@npo.nl.

Alvorens een benoeming volgt door Bestuur NPO zal een gesprek plaatsvinden met de kandidaten. Denkt u eraan een bijdrage te kunnen leveren, dan zien wij met belangstelling uw reactie tegemoet.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.