Duivensites.nl
 
Wijzigingen bij overschrijven eigendomsbewijzen
Van de NPO  22-7-2010
 

Sinds een aantal weken kunnen de eigendomsbewijzen van 2009 en 2010 via een handscanner worden geregistreerd op de nieuwe eigenaar. Alleen eerdere jaren moeten nog handmatig worden overgeschreven. We denken hiermee behoorlijke tijdswinst te kunnen halen. Meldt u zich met uw eigendomsbewijzen aan de balie van Bureau NPO, dan worden de eigendomsbewijzen direct op naam geregistreerd. U kunt er dus op wachten.

De jaren 2009 en 2010 hoeft u ook niet meer op een papier te noteren. De controle wordt nu gedaan d.m.v. het scannen. Eerdere jaren noteert u uiteraard nog wel. Ook uw verenigingslidnummer, naam en adresgegevens schrijft u op.

Deze verandering hebben we meteen aangegrepen om ook het per post afhandelen van het overschrijven anders te regelen. Tot nu toe was het nodig om voor terugzending porto bij te sluiten. Dat hoeft niet meer. Alleen wanneer u wilt dat de eigendomsbewijzen aangetekend teruggestuurd worden, sluit u hiervoor porto bij.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.