Duivensites.nl
 
Ja en nee...
RenĂ© Dalmolen  26-7-2010
 

Dat is een beetje mijn gevoel na de eerste vlucht met de jonge duiven. Ben ik tevreden? Nee zeker niet. Maar van de andere kant moet ik dat ook weer wel zijn want ik ben geen duif verspeeld en dat was bij ons in de club op veel hokken wel het geval. Veel goede liefhebbers zijn nu nog 50% van hun jongen kwijt.

Ik heb ze in ieder geval allemaal nog en met goed weer gaan ze ook allemaal weer mee. Afgelopen zaterdag waren ze veel te laat, bijna een kwartier na de eerste. Daarna komen ze ook nog niet zo vlot dus al met al niet goed.

De duiven waren met het inkorven erg mooi en ook aan huis trainen ze prima. Er schiet dan even van alles door je hoofd, nieuw hok met uitdampende materialen, doorgevolgen en ga zo maar door. Ik weet het niet maar komende zaterdag weten we meer, ik hoop op wat verbetering!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.