Duivensites.nl
 
Taartvluchten 2010
Pieter Woord  6-8-2010
 

Later dan u gewend bent, hierbij de eerste nieuwsbrief over de taartvluchten. Ook de taartvluchten 2009 waren zeer geslaagd met zeer veel positieve reacties, minder weer, meer deelname en een zeer sterke winnaar Gerrit Wakker uit Urk, die op alle onderdelen de beste was. Helaas zal hij in 2010 zijn titels niet verdedigen.

Wij als commissie hebben voor 2010 opnieuw als doel zoveel mogelijk sportvrienden deelgenoot te maken van het plezier van de taartvluchten. Wij zijn daarom een samenwerkingsverband aangegaan met PV De Vredesduif uit Noordwolde. Concreet betekent dit dat u in 2010 zowel in Noordwolde als op Urk op vrijdag in kunt korven voor de taartvluchten. Op zaterdag dienen wel alle klokken op Urk afgeslagen te worden. Wij zijn heel blij dat het bestuur van de PV De Vredesduif uit Noordwolde dit mogelijk maakt en hopen op een plezierige samenwerking. Hun contactpersonen voor de taartvluchten zijn Cor de Jong en Sijmen Luinenburg.

Het programma voor 2010 ziet er als volgt uit:

25-09 De Meern
02-10 Boxtel
09-10 Roosendaal
16-10 Den Helder, Roodeschool en Bergen op Zoom

De grote feestavond met de prijsuitreiking van alle kampioenschappen is op zaterdagavond 16 oktober op Urk.

Wij, als commissie, proberen weer een uitgebreid sponsorpakket aan prijzen bij elkaar te krijgen, zodat zoveel mogelijk mensen een prijs kunnen winnen. Wilt u ook sponsor worden van de taartvluchten neem dan contact op met Louw van den Berg (06-13879133).

Voor het goede doel willen wij ook een bonnenverkoop organiseren. Bent u een goed spelende liefhebber die graag onze doelstellingen wil ondersteunen, meldt u dan aan voor de bonnenverkoop via cc-flevoland@hotmail.com

Wilt u nog deelnemen aan de speciale late jongencompetitie (duiven geringd na 23 mei 2010)  geef dan de ringnummers door via e-mail aan cc-flevoland@hotmail.com 

Verder zullen alle nieuwtjes weer zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden op onze website www.taartvluchten.nl.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.