Duivensites.nl
 
Dit jaar korting op de ringenprijs
Van de NPO  15-9-2010
 

We naderen 1 oktober, de datum dan verenigingen de ringbestellingen voor hun leden op internet in gaan voeren. Tot en met 17 oktober hebben de verenigingen hiertoe de gelegenheid, daarna kan een bestelling niet meer gewijzigd worden. Zorgt u er dus voor dat uw vereniging weet hoeveel ringen u nodig heeft.

Dit jaar korting op de ringenprijs

Op de prijzen van de vaste voetringen wordt dit jaar een eenmalige korting gegeven in verband met de teruggave BTW over de afgelopen twee jaar.  Een gewone vaste voetring kost € 0,455. Hierop wordt een korting verleend van € 0,035, waardoor de prijs van de ring € 0,42 bedraagt. Eenzelfde prijsberekening geldt voor de andere soorten vaste voetringen.

De verenigingen kunnen vanaf dit jaar de gewone vaste voetringen per 20-tal afnemen (was per 100-tal). De speciale ringsoorten moeten vanaf dit jaar per 5 stuks besteld worden.

Een overzicht van soorten en prijzen van ringen die voor 2011 besteld kunnen worden vindt u hier.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.