Duivensites.nl
 
Bonje met de buren?
Gert Krab  19-10-2010
 

Naar aanleiding van de publicatie Duiven onderwerp van burenruzie ontvingen wij de volgende email van de programmamakers van 'Bonje met de buren':

Graag wil ik jullie informeren over de mogelijkheid dat wij met het programma ‘Bonje met de buren’ kunnen bieden. Mochten er problemen zijn met duivenoverlast in de buurt willen wij graag bemiddelen.

Wij zorgen voor bemiddeling tussen de buren die de duiven houden en de buren die aangeven er last van hebben. Voor beide partijen zullen Natasja Froger en John Williams zich inzetten om tot een blijvende oplossing te komen.

Wij kunnen bemiddelen in de praktische zin denk aan geluidsdichte volières, isolatie ed. maar ook in begeleiding en het zwart op wit zetten van contractjes voor de buren onderling om verdere frustraties en ruzies te voorkomen.

Kent u mensen die daarmee zitten en die wij kunnen benaderen om te helpen?

Heeft u bonje met de buren vanwege uw duiven? Geef u dan nu op bij de redactie van Duivensites.nl: info@duivensites.nl en wij zullen uw gegevens doorsturen.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.