Duivensites.nl
 
Poterbal Middelharnis 07-01-2011
16-12-2010
 

Ook dit jaar weer een leuke informatieve avond bij PV De Combinatie in Middelharnis (G-O). Deze keer hebben we weten te strikken de Belgische Barcelona specialist Frans Bungeneers. In vier jaar tijd, twee keer winnaar van de Gouden Vleugel van de Brugse Barcelona Club. In 2009 twee duiven in de eerste 10 internationaal, dus hij weet wel waarover hij het heeft.

Om in de juiste stemming te komen beginnen we deze avond met “petje op, petje af”. Vervolgens zal Frans Bungeneers een twaalftal duiven keuren, waarbij hij zal uitleggen wat voor hem de belangrijkste kenmerken zijn. In de pauze zijn er dan weer de traditionele gratis poters met spek. Hierna zal Piet de Vogel een tafelgesprek met deze Barca specialist leiden waarbij het uiteraard mogelijk is om vragen te stellen.

Dit allemaal op vrijdagavond 7 januari 2010 vanaf 19:30 uur in het Melkhuusje aan de Edisonweg in Middelharnis.

De poters met spek worden bereid volgens een oud Flakkee’s recept. Poters zijn in feite kleine aardappeltjes, die in vet gebakken worden. Daarbij krijgt U uitgebakken vet spek en desgewenst een flinke lik piccalilly en plakjes augurk. Als afsluiting van de avond zullen een aantal interessante bonnen per opbod verkocht worden. Voorbieden op TopPigeons.

Info bij Geert van de Berg 0187 - 645250 of 641790. 

De avond begint om 19:30 uur.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.