Duivensites.nl
 
Bericht voor Bricon gebruikers en verenigingen (update bedragen)
11-1-2011
 

Voor ingang seizoen 2011 heeft de NPO nieuwe eisen uitgebracht voor de elektronische klokken (voornamelijk veiligheidseisen). Daarnaast heeft de NPO alle fabrikanten de opdracht gegeven om hun eigen klokken na te zien en te keuren en naderhand te voorzien van een keuringskenmerk (NPO zegel).

De nieuwe software NL-20 is zojuist door de NPO goedgekeurd en kan er met de updates en keuringen van start gegaan worden. Wij vragen dan ook aan de verenigingen om hun Bricon klokken reeds in te zamelen.

Het beste en makkelijkste voor allemaal is alle klokken, doorklokkers, inmandantennes in te zamelen en te bezorgen bij A van Haaren.  

De keuring en updating zal als volgt te werk gaan:

  • Elke liefhebber moet zijn klok en eventuele doorklokker ter keuring aanbieden.
  • Wij vragen de verenigingen om een lijst op te stellen met naam, adres, verenigings- en lidnummer met serienummer van de klok per liefhebber. A.u.b. geen tasje en degelijke inleveren.
  • De vereniging dienen tevens de inmandantenne ook ter keuring aan te bieden

De verantwoordelijke zal contact opnemen met de importeur voor Nederland: A. Van Haaren uit Heesch om de toestellen binnen te brengen. Of de klokken per post versturen.

  • De software update is gratis.
  • Keuring kost € 45 per klok of inmandantenne
  • Doorklokkers zijn gratis
  • Keuring klokken van maximaal 1 jaar oud € 5 i.p.v. € 45

De eerste klokken kunnen weer vanaf februari afgehaald worden in Heesch, eventueel ook op de voorjaarsbeurs in Houten, dit wel duidelijk vermelden bij inlevering a.u.b.

Contactgegevens:

A van Haaren
Zoggelsestraat 19
5384 LL Heesch
Tel: 0412451351
E-mail: ahaaren@home.nl

Met vriendelijk groeten,

A. van Haaren Heesch

PS: Geef dit bericht indien nodig door aan uw verenigingscontactpersoon.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.