Duivensites.nl
 
Overgeschreven eigendomsbewijzen tijdens de Voorjaarsbeurs
Van de NPO  9-3-2011
 

Afgelopen weekend (5 en 6 maart) hebben heel veel leden weer van de gelegenheid gebruik gemaakt om tijdens de Voorjaarsbeurs in Houten hun duiven op naam te laten registreren. Van ruim 1100 leden zijn de eigendomsbewijzen direct gescand. Deze overschrijvingen zijn al verwerkt in de administratie en de brieven zijn al uitgedraaid. Later deze week ontvangen deze mensen bericht.

Ringen uit de jaren 2009, 2010 en 2011 zijn gescand. Helaas zorgde een technisch probleem bij aanvang van de beurs ervoor dat een deel van deze jaren op 'de oude manier' verwerkt moesten worden. Deze overschrijvingen moeten nog met de hand worden ingevoerd. Hetzelfde geldt voor ringnummers van voor 2009. Ook van deze overschrijvingen is al een deel in de administratie verwerkt, maar het kan zijn dat u hiervan pas over twee weken bericht ontvangt.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.