Duivensites.nl
 
Kijk op de week (20-03-11)
Johan Hamstra  20-3-2011
 

Het weekje verlof zit er na deze dag ook weer op voor mij. Maar goed, er zal toch brood op de plank moeten komen hé denken we dan zo. Gisteravond, op visite bij een toch wel groot kampioen hadden we het zo nog over mijn wekelijkse "Kijk op ......". Ik gaf nog aan dat als ik het soms eens teruglees het eigenlijk maar wekelijks een ....... is. Is het wel toegevoegde waarde, en nog meer van dit soort. Er werd aangegeven dat het juist leuk is om wekelijks dit soort verhalen te lezen. Maar geloof me, wekelijks is het zo in deze eigenlijk toch wel stille tijd een geknok om iets op papier te krijgen. Maar als ik kijk naar de toch wel vaak leuke reacties zou ik er eigenlijk gewoon mee door moeten gaan en ja, dat doen we dan maar ook.

Nieuwe up-date Unikon.

U gelooft het misschien niet, maar er komt weer een nieuwe Up-date aan en dit in ieder geval voor de Unikon gebruikers. Was het eerst de 3.31 (dat ik dacht) toen werd het de 3.35 en nu moeten we de 3.37 nemen. Eigenlijk is het toch van de zotte, maanden de tijd om alles voor elkaar te krijgen, maanden de tijd om alles zo gezegd te testen en nu, zo aan de vooravond van het nieuwe seizoen moet er plots weer een up-date gedaan worden. Maar gelukkig voor alle Unikon gebruikers, het is wel gratis. Ja, eigenlijk had dat er ook nog eens bij moeten komen. Weer verplicht "nieuwe" veters moeten kopen terwijl je net nieuwe veters gekocht heb. Maar goed, ook ik kan hier niets aan doen maar het mijne denk ik er wel over.

Voetbal.

Weer zijn we een weekje verder en zo doende stond er ook weer een voetbalwedstrijd op het programma. Na verschillende thuiswedstrijden moesten we deze keer uitspelen. Thuis hadden we tegen Oud-Beijerland met 5-4 gewonnen en nu, nadat we uit moesten spelen stond de teller op een 4-0 winst. Weer een wedstrijd dichterbij en echt, het begint nu steeds maar spannender te worden. Tim kreeg van de scheids nog een mooi compliment over zijn spel en of hij, of ik hier nog meer van groeide, ja, dat mag u raden in deze. Maar trots waren we beiden hoor !!!

Reacties op mijn vorige kijk op ......

Op mijn vorige kijk op heb ik toch enkele reacties binnen gekregen en dit dan gezien de voetbalschoenen en de veters. Ja, zelf vond ik het nadat ik het geplaatst had eigenlijk nog wel wat hebben ook. Ook was er één die mij nog gebeld had en waar het kwartje niet gelijk vallen was. Maar goed, na enige uitleg begreep de persoon in kwestie mij volkomen. Maar buiten de voetbalschoenen en de veters waren er ook vragen over de zo gezegde diefstallen. Mensen die mij benaderen met wie, wat, waar en hoe. Er werden namen genoemd, uitlatingen gedaan en nog meer van dit soort.

Nou, het volgende. Zoals jullie nog wel weten zijn er enkele jaren geleden duiven ontvreemd tijdens de wedvlucht vanuit St. Vincent. En van deze duiven werden er, zoals beschreven op internet duiven aangeboden aan een medewerker van een hele grote verkoopsite. Dus mensen, niet van Pietje of van Klaasje die, zoals geruchten ook wel te ronden deden ook in de belangstelling wilden staan waar dan zo gezegd duiven gestolen zouden zijn. Maar zeg nu eerlijk, zou je als liefhebber op zo'n manier in de belangstelling willen staan? Ik weet het niet, maar dat er meer dan vreemde snoeshanen rondlopen, ja, dat weet ik wel !!!

Hopelijk heb ik met deze beperkte tekst en uitleg iets meer kunnen oplichten van de gekende sluier.

Club der Azen.

Vorige week zondag was het dan zover, de huldiging van de Club der Azen stond op het programma. Het was weer ouderwets gezellig daar in het mooie Hoensbroek. Voor de lezer die hier meer over wil weten, neem een kijkje op TopPigeons waar een uitgebreider stuke van mijn hand te lezen is !!!

http://www.duivensites.nl/johanhamstra/content/Club der Azen 2011 054 (450 x 299)_3601.jpg

Samen met enkele van mijn duivengabbers !!!
En zoals de foto al aangeeft, we hebben gelachen hoor.

The Flying Pigeon Trainer.

Afgelopen vrijdag kreeg ik de TFPT binnen. Ook heb ik al de in mijn adres staande adressen gemaild en de mannen hiervan op de hoogte gebracht. Oké, in deze zijn er altijd voor- als tegenstanders maar de tot op heden binnen gekomen reacties van de grootheden die hem uitgetest hebben zijn zeer en meer dan positief. Zelf ga ik hem ook uitproberen en ik zal U zeker van dit hopelijke fenomeen op de hoogte houden. Eerlijk is eerlijk, voorlopig blijft hij nog even in de kast want het echte trainen komt dadelijk van zelf wel. En mensen, ook hier heb ik totaal geen enkel financieel belang bij. Nee, ik wil gewoon door dit schrijven proberen aan een breder publiek aan te geven wat voor mogelijkheden er misschien zijn.

Koppelen.

Zoals aangegeven in mijn vorige Kijk op .... is er afgelopen maandagavond gekoppeld. De gehele koppeling is goed verlopen en ik ben zelf meer dan tevreden. Ja, sommige late doffertjes zijn of kunnen zo fel zijn dat ze het liefst in iedere bak die open staat zouden willen vliegen. Maar dit zal dadelijk zelf goed gaan komen. Althans, dat hoop ik dan en zou dit niet het geval zijn, dan hebben deze pech en komen ze eveneens in het hokje van de jaarlingen.

Met dit schrijven wil ik het er eigenlijk maar bij laten dus, tot de volgende kijk op....

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.