Duivensites.nl
 
Nadoen! Nu op Duivensites!
18-5-2011
 

Helaas is door het wegvallen van het NPOrgaan de overbekende rubriek Nadoen te komen vervallen. Wij van Duivensites roepen deze rubriek daarom online weer in leven!

Welke vluchten tellen?

Het eerste jaar willen we beginnen met wekelijks de beste inzendingen te plaatsen behaald:

  • Midfond Teletekstvluchten
  • NPO dagfondvluchten
  • Nationale vluchten
  • NPO jonge duivenvluchten

Puntentelling

De puntentelling zal zijn volgens het oude Nadoen concept. Voor diegenen die niet bekend zijn met deze telling zullen we dit binnenkort nog een keer uitleggen. Alle uitslagen die volgen op het verenigingsspel komen in aanmerking om ingestuurd te worden.

Insturen

Heeft u afgelopen weekend een uitslag met mooie prijspercentage 1:100 en 1:10 op een NPO vlucht behaald? U kunt tot en met het eerstvolgende weekend uitslagen insturen van het voorgaande weekend. Stuur uw volledige uitslag met een PDF van of link naar de officiĆ«le uitslag naar info@duivensites.nl met als onderwerp Nadoen!

Publicatie

Wekelijks zullen de beste prestaties van het voorgaande weekend worden geplaatst op deze site. En voor de beste prestaties per onderdeel per maand hebben wij sponsors bereid gevonden een prijs ter beschikking te stellen.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.