Duivensites.nl
 
Promotie Postduivensport Nederland
Peter Tolk  6-6-2011
 

Een aantal maanden geleden startte omroep MAX met de herhalingen van de serie
"Van Duiven Houden ".  Ook nu gaven de kijkcijfers een wisselend beeld  zien t.w.  55.000, 33.000, 46.000, 27.000, 51.000 en 24.000 kijkers. Op zich geen slecht resultaat, temeer dat de uitzendingen nu niet op prime-time te zien waren. Nu is het zaak voor de Nederlandse wedstrijd postduivensport door te pakken.  Hierbij hebben we de hulp nodig van de duivencoaches in heel Nederland.  Vaak worden in het vluchtseizoen prestaties verwezenlijkt die de aandacht van de media trekken. Wij denken dan met name aan aandacht op de lokale televisie stations. Het is zaak om in  diverse regio's van het land de tv serie te gaan promoten, wat moet leiden tot een uitzending en wel op tijden die wat meer in het oog springen. Bent u in staat om dit voor ons in uw regio te kunnen realiseren, dan graag een bericht aan ons. Graag willen we van u uw adresgegevens en de lokale zender weten, waar men de postduivensport wil promoten. Wij dragen er dan zorg voor dat u de dvd met alle uitzendingen in uw bezit krijgt. Helpt u mee?

Promo Junior hokje.

Het volgende berichtje uit Zevenaar willen we u niet onthouden:

Op een zaterdag was het eindelijk zover, het promotie duivenhokje van PPN kon worden opgehaald. Met 2 leden van PV Ons Genoegen die een aanhanger mee brachten gingen we op weg naar Lochem. Met de afmetingen van het hokje was geen rekening gehouden met de oversteek van het dak, dus moest het hokje recht op staan vervoerd worden. In Zevenaar aangekomen moest eerst een border in de voortuin en de tuindeur plus een stukje schutting gesloopt worden. Tegen de avond stond het hokje op zijn plaats en dat gaf een vreugdekreet met veel gejuich van Bo. Natuurlijk kwamen er ook direct jonge duiven in het hokje en een koppel oude duiven om te kweken.
Hij kan nu geheel zelfstandig de duiven verzorgen, wat zijn grote passie is.
Aanleg heeft hij zeker, dit is wel gebleken in al die tijd dat hij zijn opa geholpen heeft. Hopende dat dit een aanzet is tot verdere ontwikkeling in de duivensport.

Namens de PPN,
Peter Tolk

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.