Duivensites.nl
 
Stichting H.E.L.D. P.V.Luchtpost Poortugaal rond verkoop 2010 af met mooie schenking
19-7-2011
 

Stichting H.E.L.D. van P.V. Luchtpost Poortugaal geeft Familiehuis Daniel den Hoed weer een grote schenking namens alle duivenliefhebbers die de verkoop van 2010 weer tot een groot succes maakten.

Familiehuis Daniel den Hoed Rotterdam

Op 24 juni was het zover, Willem Booltink en Arie Huizer van de stichting H.E.L.D. hadden alle spullen weer bij elkaar die de mensen van het Familiehuis als wens hadden ingediend. Bij de Marskramer in Rhoon werden weer vele spullen gekocht en ook deze firma deed nog even een duit in het zakje, hiervoor nog onze dank. Hieronder een aantal foto’s en de brief van het Familiehuis met het stukje dat zij ook gaan plaatsen op hun site en in hun maandblad wat iedere drie maanden uitkomt. Zoals een groot aantal mensen wel gemerkt zullen hebben is Willem alweer volop bezig voor de verkoop van 2011 en wij hopen dat we het weer tot een groot succes kunnen maken en dat we ook nu weer iets moois kunnen regelen voor deze fantastische instelling.

Arie en Willem met een deel van de spullen in Familiehuis

Brief van het Familiehuis

De Luchtpost vervult wensen

Het is elk jaar weer feest als Arie Huizer en Willem Booltink van de Poortugaalse Duivensportvereniging De Luchtpost het Familiehuis bezoeken. We mochten ook dit jaar een wensenlijstje inleveren en ‘onze duivenjongens’ kwamen alles wat daarop stond hoogst persoonlijk afleveren: 15 wekkerradio's, 20 thee/koffie thermoskannen, 10 glazen ovenschalen, 15 droogrekjes voor de gastenkamers, 3 tosti apparaten, 2 magnetrons, 3 rokken voor de statafels, 20 koelers voor de gastenkamers en kantoorruimtes en als klap op de vuurpijl € 500,00 om zelf een bestemming te geven. Ieder jaar opnieuw zijn we weer enorm verrast met de gift van De Luchtpost. Jongens, bedankt!
Booltink en Huizer vragen hun leden en andere Nederlandse duivenliefhebbers elk jaar een koppel eieren of een jonge duif te ‘doneren’. Deze zogenoemde bonnen worden te koop aangeboden op de gerenommeerde duivensite Top Pigeons en de opbrengst daarvan gaat naar het Familiehuis. Omdat De Luchtpost liefst zoveel mogelijk in natura schenkt, wordt het Familiehuis om een wensenlijstje gevraagd. 

Hartelijk bedankt!

Anne - Mieke Hofs
Huismanager Familiehuis Daniel den Hoed
 
Wilt u eventueel zelf een schenking doen voor dit goede doel neem dat even contact op met Arie Huizer of Willem Booltink 010-5014572 of 010-4386482.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.