Duivensites.nl
 
Inschrijving Marathon Noord 2012 van start
5-1-2012
 

Inschrijven bij Stichting Marathon Noord is weer mogelijk. Na een reeks van succesjaren gaat het bestuur er van uit dat ze deze succesformule voortgezet kan worden. Voor veel overnachtfondliefhebbers in Noord Nederland is de Marathon Noord competitie er één waar men al jaren aan deelneemt.

En terecht natuurlijk want waar krijgt een kampioen zo’n huldiging en waar zijn zoveel prijzen te winnen.
In 2011 werd voor het derde jaar op rij een deelnamerecord gevestigd en ruim € 35.000 aan prijzen uitgereikt.

Het bestuur heeft daarom voor 2012 de stoute schoenen aangetrokken en het prijzenpakket zodanig aangepast dat kan worden ingeschreven voor een auto. Niet één auto maar zodanig dat, bij een succesvolle introductie, na verloop van tijd op elke middaglossing een auto gewonnen kan worden en wie weet als de ochtendlossingen meer aan belangstelling winnen wat er verder nog mogelijk is.

De inschrijvingen tot nu toe laten zien dat de belangstelling groot is want bijna 40% van de deelnemers die al heeft inschreven, heeft ook ingeschreven voor de autopoule.

Een andere wijziging is de deelnamegrens waardoor meer liefhebbers mee kunnen doen. Bij aanpassing van de grens is meer rekening gehouden met de ligging van de losplaatsen met ochtendlossing.

Op www.marathonnoord.nl is alle informatie uitgebreid te lezen. Een afvaardiging van Stichting Marathon Noord zal ook aanwezig zijn op de Noordelijke Kampioenendag en de Voorjaarsbeurs.

Het bestuur van Stichting Marathon Noord

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.