Duivensites.nl
 
Postduivenforum Lekkerkerk 2012
6-10-2012
 

Alweer voor de zesde keer organiseert postduivenvereniging “De Postduif”uit Lekkerkerk op vrijdag 19 oktober haar forum. Dit forum is voor veel liefhebbers een winteractiviteit die vast in hun agenda’s is komen te staan en uitgegroeid tot een waar duivenspektakel.

Dit jaar kunnen de vragen worden afgevuurd op Willem de Bruijn, Ad Schaerlaeckens, Dirk Donckers( van de comb. Stickers-Donckers,B) en G. van Tuijl. Bij het voorstellen van deze heren is verder eigenlijk ieder commentaar overbodig.

Het forum bied natuurlijk veel meer dan bovengenoemde topliefhebbers.

Eigenlijk is het bezoek bij aankomst in zaal “Amicitia” al geslaagd, want via het unieke lotnummer heeft U de mogelijkheid om een weekendreis naar een Europese stad t.w.v. 500 euro te winnen!

’s Middags om 15.30 uur start deze duivendag met het marktplein. Hier vindt U 20 kramen met een grote diversiteit aan producten en noviteiten. De standhouders hebben voor de bezoekers van het forum messcherpe aanbiedingen. Ook bied het forum de mogelijkheid om met de mensen achter de producten en artikelen een praatje te maken en vragen te stellen. Het marktplein zal geopend zijn tot 22.00 uur.

Tussen 17.30 en 19.30 uur bied zaal “Amicitia”de mogelijkheid om aan tafel te gaan en lekker mee te eten. Het menu bestaat uit een heerlijk stamppotbuffet. Zeker een aanrader en via het boekje de kans dat dit geheel gratis is!

Ook wordt de kans geboden om loten te kopen voor de grandioze verloting. Met 1600 prijzen, die weer in enkele minuten bekend worden gemaakt en borg staan voor een schat aan te winnen prijzen. De hoofdprijs is een LED tv van 102 centimeter. Verder 7 karren vol met boodschappen twv 125 euro, 70 zakken voer, gerookte zalm, abonnementen voor “het Spoor der kampioenen”, tegoedbonnen van Belgica de Weerd en Vanrobaeys.

Om 20.00 uur wordt gestart met het avond programma. Na een welkomstwoord is het tijd voor het overbekende “Rest, de Wachter” spel Petje op- Petje af met natuurlijk weer als hoofdprijs een jonge duif van een nationale grootheid.

Na deze quiz is het tijd voor het eerste deel van het forum. Bob Jansen zal vanaf de aftrap het gesprek weer leiden. Thema van dit forum is “Interactie met het publiek”.
Voor al uw vragen zal een passend antwoord worden gevonden.

Tijdens de pauze zal er nog volop tijd zijn voor het duivenplein en wordt ook de weekendreis verloot.
Hierna volgt het tweede deel van het forum met alles wat nog niet aan bod was gekomen.
Na afloop van het forum vindt de trekking plaats van de loterij en de verkoop van late jongen. Enkel de bonnen voor eieren en  jonge duiven 2013 vindt geheel plaats via Toppigeons, maar de late jongen worden ’s avonds in de zaal verkocht. Een unieke kans om aan topmateriaal te komen, met late jongen uit o.a. olympiade duiven en NPO-winnaars.

Aansluitend kunnen de gewonnen prijzen afgehaald worden en is er nog volop tijd om te koeren en borrelen. De voorgaande edities van het Lekkerkerkse  forum waren een doorslaand succes en met bovenstaand affiche kan het bijna niet anders of de 19e oktober zal weer een daverend duivenevenement worden.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.