Duivensites.nl
 
3e Stervlucht PV Steeds Sneller opnieuw succes!
Theo de Kruijk  11-10-2012
 

Op 22 september jl organiseerde PV Steeds Sneller uit het Westlandse Monster voor de derde keer een stervlucht. Dit unieke initiatief mag al jaren rekenen op belangstelling uit de regio. Naast het unieke concept van een lossing op 4 plaatsen, is het ook een gezellige afsluiting van het vliegseizoen.

De commissie tracht de stervlucht op een manier te organiseren, waardoor een ieder gelijke kansen heeft. Zo mochten er dit jaar per liefhebber niet meer dan 3 series worden gespeeld. Dus 2 series op eigen naam en 1 gast serie Ruim 50 series duiven werden er door de liefhebbers gezet. De losplaatsen Strombeek, Nijmegen, Eindhoven hadden een goed verloop.

1e Ster Geert en Gijs Haaring ’s-Gravenzande

Super Ster Boers-Slootjes ’s-Gravenzande

Traditioneel liep de vlucht uit Den Helder moeizaam, de tegenovergestelde vliegrichting in combinatie met het regenachtige weer zorgden voor een matige aankomst. Met het uitslaan van de klokken was nog niet de helft van de duiven op het hok.

Uitslagen:
Strombeek 1e P.Huksloot, 2e T de Kruijk(B&S), 3e Boers-Slootjes, 4e Boers-Slootjes en 5e S.Borsboom
Eindhoven 1e Burger-Starre-v Bergen2e A.P v/d Beukel,3e Boers-Slootjes, 4e Boers-Slootjes, 5e T.de Kruijk(B&S)
Nijmegen 1e v/d Beukel, 2e Pim en Bianca de Koning, 3e Boers-Slootjes, 4e T de Kruijk(B&S) en 5e G.Haaring en Zn
Den Helder 1e G. v Spronsen, 2e G. Haaring en Zn, 3e Hollegraaff&Storm, 4e A.Borsboom, 5e Spronsen v/d Berg
Uitslag Stervlucht:
1e G.Haaring en Zn, 2e A.Borsboom, 3e Spronsen v/d Berg 4e Boers-Slootjes, 5e Boers-Slootjes, 6e T. de Kruijk(B&S), 7e Kees Stijger, 8e G. v Spronsen. 9e Hollegraaff-Storm en 10e Vliet-Meurs
Uitslag Superster (de eerste met 2 series)
1e Boers-Slootjes, 2e Fred Eyken,3e S v Eendenburg,4e Spronsen v/d Berg, 5e Kees Stijger, 6e W.Maat, 7e Van Vliet-Meurs, 8e S. borsboom,9e Zwirs-Strik, 10e Pim & Bianca de Koning

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.