Duivensites.nl
 
De week van...
Johan Hamstra  10-2-2013
 

Ja, na een daagje Friesland met tevens een overnachting komen we toch nog even met een verhaaltje voor deze zondag. En al is het later en misschien wat korter, beter te laat dan helemaal niet toch!!! Ja, gisteren stond namelijk de "Fonddag maar dan anders" op het programma. Gelukkig is Monique ook meegeweest want zelf rij ik door wat probleempjes met de gezondheid even geen auto en zeker niet van deze lange afstanden. En omdat we er bleven overnachten is dit dan ook de reden dat we later dan normaal zijn.

Eerst even het voetbal

Ondanks de vorst moest de kleine man toch voetballen en dat terwijl toch ook de nodige wedstrijden waren afgelast. Zelf was ik niet van de partij omdat ik de duifjes even wilde verzorgen voordat we naar Friesland gingen. De einduitslag mag er zijn want de kereltjes uit Poortugaal pakte een schitterende overwinning van maar liefst 10-1. De kleine man had zelf niet gescoord maar wel een stel mooie voorzetten gegeven waaruit dan wel weer werd gescoord. Zalig, om zulke berichten via sms binnen te krijgen tijdens de lange rit naar het hoge noorden.

Fonddag maar dan anders

Het was weer een meer dan leuke duivendag daar in het hoge noorden. Echt, wat een gastvrije mensen zijn dat toch die Friezen. En nadat ik ook de vorige keer van de partij ben geweest hoop ik ook de komende jaren als alles doorgang zal vinden van de partij te mogen en kunnen zijn.

Helaas, mijn vriendin, die blonde duivendoos van Duivendirect moest op het laatste moment afzeggen doordat ze met griep op bed lag. Nou Es, hopelijk gaat ie weer een beetje en daarom dan ook van deze kant, beterschap !!!

Zelf stond ik ook met enkele duifjes en ook mijn "Dani" en "Joke" mochten in de erestand voor Barcelona duiven staan. Echt, stond leuk hoor...

Tegen het einde was er nog een soort forum waar ik het op moest nemen tegen de grote kampioen Bennie de Vries uit Bolsward. Onderleiding van Wiebren van Stralen werden zowel Bennie als mijn persoontje diverse vragen gesteld over het gebruik als voor- en als tegenstander van medicijnen binnen onze sport.

Al met al konden we een mooie dag afsluiten en in de avond nog lekker gegeten en een pilsje gedronken met zoal Dick de Leeuw en twee van zijn wederverkopers uit het hoge noorden.

Geheel overgestapt op de (bij) producten van Travipharma

Na zoal eens eerder een bezoek gebracht te hebben aan het team van Travipharma van Gerard en Katiuska Schalkwijk ben ik recentelijk in zijn geheel overgestapt op de meer dan waardevolle producten van hun. Vele grote en meer dan gekende kampioenen geven uit deze lijn al verschillende producten en ik weet, tot volle tevredenheid. Natuurlijk, het belangrijkste is en blijf die goede duif maar om net dat beetje extra's te geven behoor ik ook voortaan tot de vaste gebruikers van hun pruducten. 

Zo, ondanks dat het dan een korter stuk geworden is, is er toch nog wat te lezen gekomen.

Voor hen die mij gemaild hebben, een sms'je stuurde of gebeld hebben over de stukken van mijn hand in de laatste uitgave van TopWings, hiervoor allen mijn dank !!!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.