Duivensites.nl
 
Nieuwe lichting Gebroken Maiskolven nu verkrijgbaar
9-10-2013
 

Als een lopend vuurtje deed de introductie van Gebroken Maiskolven als bodembedekker voor uw duivenhok de ronde in Nederlandse en Belgische duivenwereld. Veel toppers zweren erbij en de vraag naar het schaarse product bleek enorm! Nu de nieuwe lichting van de augustus/septemberoogst binnen is, kan weer worden voldaan aan de enorme vraag!

Sinds de introductie van Gebroken Maiskolven op de Nederlandse markt, raakten vele liefhebbers overtuigd van de meerwaarde. Vele positieve reacties kwamen binnen, o.a. van Gerard Koopman, Vredeveld-Leemhuis, Alwin Petrie, Gert-Jan Beute, Den Hartog, Gebr. Leideman, Comb. Roording, Remon Prins, Mark van Olst, Ronald Fokkinga, Jim van Ingen, Comb. Burg & Waard, Comb Reedijk-Jongekrijg en vele anderen.

Zij kozen voor een duurzame en praktische toepassing, die een goed klimaat waarborgt en een positieve werking heeft... Kort nog even de voordelen van Gebroken Maiskolven op een rijtje:

- Vrij van mycotoxinen en microbiologische resten (schimmels, gisten en enterobacteriën);
- 100% natuurlijk, duurzaam en isolerend;
- Speciaal behandeld – snel gedroogd en nooit blootgesteld aan vocht;
- Sterk isolerende werking;
- Stof zakt snel naar de grond weg (dus minder stof op het hok);
- Garantie voor gezondheid, gezelligheid en gemak;
- Geen uitloop naar buiten zoals bij stro, houtsnippers of korrels.

Omdat bodembedekking al lang niet meer van ondergeschikt belang is voor duivenliefhebbers, bleek Gebroken Maiskolven een geweldige uitkomst. Een laag van 10 tot 15 cm per afdeling biedt stevigheid als ondergrond, laat alle stof doorzakken naar de bodem en kan lange tijd in het hok blijven liggen. Het klimaat met maiskolven is optimaal, vooral doordat ze vrijwel alle vocht absorberen en daardoor een kurkdroog hok garanderen...

Gebroken Maiskolven staan dus garant voor gezondheid, gezelligheid en gemak. Gebroken Maiskolven zijn verkrijgbaar in zakken van 60 liter voor 19,50 Euro.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Maiskolven@hotmail.com of bellen met Chantal Vredeveld (06-10603325)

Verdeler voor Nederland:
Duivensportcentrum Vogelzang
Bullingerweg 15
7951 NB Staphorst
Tel: 0522-461297
Mobiel: 06-21998837 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.