Duivensites.nl
 
Accepteer wat is, laat los wat is geweest en heb vetrouwen in wat kan zijn!
Johan Hamstra  26-1-2014
 

Vele weten het, mooie spreuken, ik kan er geen genoeg van krijgen. En vorige week kwam ik deze, zoals de koptekst aangeeft tegen en ja, als deze dan ook nog eens meer dan van toepassing is op jezelf, ja, dan zijn ze nog mooier toch!!!

Voetballen.
Ja, wat moeten we hier nu over schrijven. Schoonzoon Lars kon niet mee doen door oproep dienst van zijn werk. Zoonlief verloor met maar liefst 8-5 ,een goede wedstrijd maar .... En ja, over me cluppie uit Rotterdam Zuid maar niet te spreken. Ik weet, verschillende zullen nu lachen, maar geloof me en het is zoals Dirk Verleun uit Noordbeemster op Facebook plaatste, "Wij hebben een club, en hun een elftal" !!! Maar goed, na het nodige meegemaakt te hebben op en tijdens de voetal heb ik alweer genoeg geschreven over dit onderdeel.

Daagje Zeeland.
Na de aankoop afgelopen najaar van een dochter uit de "Kleine Dure" (1e Internationaal Bordeaux Z.L.U.) stond er nog nogmaals een hokbezoek in de agenda. Vandaar ook dat ik gisteren samen met me compagonon een daagje Zeeland hebben gehad. Rond koffietijd werd ik opgehaald en zouden we samen naar het Zeeuwse vertrekken. We rijden weg, gaan de hoek om, steekt er een buurman uit de zijstraat plots, zonder te kijken uit een parkeervak. Boemmmmmm, en de auto's zaten op elkaar. Het ging allemaal zo snel, resultaat, beide een fikse schade.

We besloten om in de avond de papieren in orde te maken en dan maar met mijn auto naar het Zeeuwse. Soms denk je, "waarom vliegen die of die zo goed met duiven". Mijn inziens lijkt het me in vele gevallen simpel, goeie duiven, goeie duiven en nog eens goeie duiven. En hier op de hokken te Breskens is het niet anders.

We werden meer dan gastvrij ontvangen. En na de koffie zijn we de hokken in gegaan. Eerst bij vader Sjaak en later bij Sjaak jr. Echt, duiven in handen gehad die het preciaat "Super" of "Topper" meer dan verdienen.

Op eigen hok.
Ja, eigenlijk is er gewoon weinig of geen nieuws te vermelden over de duiven hier op eigen hok. Ze zitten rustig en dit zal voorlopig zeker ook nog wel zo blijven.

Site, foto's en logo.
Na het ontstaan van de combinatie is ook de site voor een groot gedeelte al aangepast. Eerdaags zal de laatste hand gelegd worden aan het basis gedeelte. Zo zal het nieuwe en aangepaste logo geplaatst worden en zal mijn eigen persoonlijke standaard foto verwijderd- en vervangen gaan worden door een nieuwe foto van de combinatie.

Ook de eerste foto's die gemaakt zijn van de duiven, door hoe kan het ook anders, Martin Kwakernaat, zijn gezien. En als alles dadelijk gereed is zullen deze tegelijk geplaatst gaan worden, zodat de site weer helemaal up to date zal zijn.

Daarom dan ook, tot de volgende...

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.