Duivensites.nl
 
Een nieuw seizoen, een nieuw gezicht
2-6-2014
 

Hallo sportvrienden.

We zijn afgelopen weekend begonnen aan het nieuwe fondseizoen 2014. Dagfond, ochtend- en middaglossing, we gaan het allemaal weer beleven. Nieuw voor de Noordelijke Unie dit jaar zijn de verschuivingen in het bestuur en het toevoegen van een eigen derby voor jaarlingen.

Daarnaast hebben we ervoor gekozen om met een nieuwe site voor de Noordelijke Unie te laten bouwen. In samenwerking met Duivensites bouwer Gert Krab hebben we gekozen voor een frisse wind door de bestanden met als uitgangspunt een overzichtelijke informatievoorziening. Binnen drie klikken hoor je alle informatie voor handen te hebben waar je naar op zoek bent.

Als het gaat om uitslagen, het laatste nieuws, de vergaderagenda, maar dit jaar ook de beschikbare meldlijsten voor alle afdelingen van de Noordelijke Unie, het hoort eenvoudig en helder terug te vinden zijn. Heb je verbeteringen of denk je zaken te missen, dan kun je eenvoudig een bericht achterlaten via de site, en krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van het bestuur terug.

Daarbij gaan we op korte termijn starten met het peilen van jullie mening. Via het onderdeel Poll, gaan wij komen met voorstellen welke volgens ons tot een verbetering van de wensen van jullie als deelnemers zou kunnen leiden. 

Onze Duitse sportvrienden kunnen ook een groot deel van de informatie terugvinden in hun eigen taal, om de deelname aan de andere kans van de grens te stimuleren. Daarbij wordt er achter de schermen gewerkt om ook voor hun een live meldlijst te activeren, zodat ook zij de sport op dezelfde manier mogen beleven. Dit seizoen kunnen we nog geen meldlijst tonen van de vier zones, maar het is nog zeker een optie voor een volgend seizoen.

In de nationale sector IV kennen wij de live meldlijst al voor het achtste seizoen en hoe mooi zou het zijn als we ook de nationale sector III en het totale NU concours live zouden kunnen laten zien? Daarvoor hebben we de hulp nodig van alle deelnemers, iedereen kan gratis deelnemen. Via de handleiding kun je eenvoudig een gratis account aanmaken en direct deelnemen. Geen kosten, wel een geweldige service en moderne duivensport.

De vernieuwde website is te vinden op de bekende plaats: www.noordelijke-unie.nl
 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.