Duivensites.nl
 
Duivenfeest Amsterdam
Patrick Noorman  26-10-2014
 

 ZATERDAG 15 NOVEMBER 2014

 

TENTOONSTELLING – EREKLASSE – FORUM – VERKOPING – MUZIEK – GEZELLIGHEID!!

 

Schitterende verkoop van bonnen en late jongen van P.V.Insulindepost Amsterdam. Tijdensdeze geweldige duivenhappening vinden er verschillende leuke activiteiten plaats. Lokale en Nationale kampioenen nemen deel aan de ereklasse. De leden van P.V.Insulindepost houden tevens op deze middag haar tentoonstelling. Om 14.00 uur is er een geweldig forum met de kampioenen Jan Roelofs, Cees van Vliet, Nick Hommes, Hennie la Grouw en Dirk van Hofwegen. Forumleider is Arie van Dam.

Om 17.00 uur zal de eindverkoop plaatsvinden. Uw verkoopleider is Fred van Pareen.

Speciaal voor de dames !! Amsterdamse Harrie zal deze middag de muziek verzorgen. Het Rad van Avontuur zal ook deze middag enkele malen draaien. Het lokaal van P.V.Insulindepost ligt op 5 minuten lopen van de alom bekende Dappermarkt . De Dappermarkt werd al verschillende malen uitgeroepen tot de beste en goedkoopste markt van Nederland. Het programma is als volgt:

 12.00 uur; Inbrengen duiven voor de Ereklasse. 

14.00 uur; Forum

17.00 uur; Verkoop

Neem een kijkje op WWW.TOPPIGEONS.NL voor onze schitterende bonnen. Voorbieden kan tot Donderdag 13 November 21.00 uur. De eindverkoop zal doorgaan om 17.00 uur.Informatie of eventuele kooporders zijn te plaatsen bij Barry van Dam tel.06-13210077 

Dit alles gaat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen u graag te begroeten op Zaterdag  15 November aanstaande.

Ons adres is :

Ter Gouwstraat 2a

1093 JZ  Amsterdam-Oost

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.