Duivensites.nl
 
A. van Zoeren & Zn. - Een serie topduiven om kippenvel van te krijgen!
Patrick Noorman  13-11-2014
 

Aart van Zoeren speelt zijn leven lang al keihard met duiven. De laatste grote stap die hij gezet heeft, is gebeurd met de duiven van Peter v/d Merwe, Dordrecht. Sinds die vriendschap is ontstaan en er duiven van Peter zijn gekomen, is de stap naar de Nationale top gezet. Helaas is het leven erg betrekkelijk en werd de vrouw van Aart zwaar invalide. In plaats van haar onder te brengen in een verzorgingstehuis, stond en staat hij erop om zijn vrouw in voor en tegenspoed te verzorgen. Deze ingrijpende gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat Aart niet meer zelf met duiven zal gaan vliegen. Respect voor deze man, die vast blijft houden aan zijn huwelijksbelofte!

Alfred, de zoon in de combinatie, zal zelf wel verder gaan met de duivensport. Zijn vrouw is helemaal gek van de duivensport en daarom zal er vanaf 2015 gevlogen worden onder de naam: Comb. van Zoeren. Hieronder ziet u een terugblik van een aantal actuele topduiven, waar niet meer mee gevlogen zal worden. Wat een prestaties weer dit jaar!

De nieuwe combinatie zoals deze vanaf 2015 in de uitslagen gaat staan. Een combinatie waar we nog erg veel van gaan horen: Comb. van Zoeren

 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.