Duivensites.nl
 
Younes Damrane - Stelt aan u voor!
Younes Damrane  17-2-2015
 

Younes stelt voor: Jacob Bakker, Zwartemeer 
 
Vaak hoor ik in de club of op internet "dit is een superduif of superkoppel",maar wat is nu eigenlijk een superduif of superkoppel of een superlijn. Nou ik wil jullie voorstellen aan Jacob bakker uit zwartemeer , die beschikt namelijk over een een superkoppel een superlijn en een superduif.

Jacob bakker is een Melker die speelt in afd 10. Zijn spel is 100-700 km. Veel zullen hem nu kennen van de million dollar race waar hij de 6e prijs pakte. Maar Jacob is al jaren een goede speler die elk jaar wel uithaalt. Kampioenschappen zeggen hem niks hij speelt voor kopprijzen en teletekst noteringen. Jacob beschikt over totaal zo een 20 m hok en speelt dit jaar met 30-35 doffers klassiek weduwschap en 20-25 nonnen, en ongeveer 100 jongen. Op het kweekhok zitten ongeveer 20 koppels.
 
Het superkoppel

 

Dit zijn de ouders van "METIS" 1npo winnaar en tevens de 2e beste duif van Europa in de categorie 300-600 km.
 
Deze METIS flikte het om 1 npo te vliegen, maar wat ik ook zo goed vind en deze superduif kenmerkt is dat hij ook vader is van 3 npo , 2 npo  ,26 nat ,en grootvader van 15 npo , 32 npo 2/5854 afd 10 en 38/7927 afd.10.Dus we hebben hier een koppels die in 3 generaties teletekst duiven en kopvliegers in de afd geven. in mijn ogen uniek en zeldzaam iedereen droomt van zo een lijn in zijn hok. Dit alles is begonnen door een dochter van "Anne linde" beste jongen duif van Nederland 2007 van Bert berends. Die kocht Jacob in 2008 en dat een topinvestering. Ik denk dat jullie nog veel gaan horen van Jacob bakker .


 
 
 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.