Duivensites.nl
 
Nieuwe aanwinst Duivensites.nl - Max van Dongen
Max van Dongen  10-5-2015
 

Hallo allemaal,

De meeste kennen mij waarschijnlijk niet, mijn naam is Max van Dongen en 16 jaar oud.  Ik ben woonachtig in het baggerdorp Sliedrecht en bezig met mijn 3e duivenseizoen met successen en tegenvallers.
Maar van tegenvallers wordt je alleen maar sterker.  Ik ben besmet met het duivenvirus door mijn vader hij heeft al meer dan 40 jaar duiven en vliegt op de ZLU.

In mijn blog wil ik vooral laten ziet hoeveel plezier ik aan de duivensport beleef, Hoe kun je met weinig duiven toch goede uitslagen draaien?  Daar is een goede stam in je hok voor nodig, ik ben blij dat ik als jeugdliefhebber zo ontzettend goed geholpen ben door diverse leden in mijn club.Ik vlieg alle programma vluchten  mee en ik probeer elke vlucht vroeg te zitten , Ik speel in de PV Stormvogels - Hardinxveld-Giessendam, het is een grote club met veel goede melkers, toch probeer ik mij wekelijks te meten met de top. De dingen die ik schrijf zijn heel variabel de ene keer maak ik een interview en de andere keer schrijf ik iets over de weekvoorbereiding voor een vlucht. Ook ga ik liefhebbers in het zonnetje zetten die weinig in de belangstelling staan maar wel veel plezier aan de hobby beleven, je gaat van mij wekelijks verschillende dingen zien.

Als jullie ideeën hebben, hoor ik het graag!
 
Groeten
Max

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.