Duivensites.nl
 
Wekelijks Max
Max van Dongen  17-5-2015
 

17-05-2015
 
Het was een lang weekend, waarbij we extra lang moesten wachten totdat de duiven gelost werden. Uiteindelijk werd het zondag, het was een prachtig concours met strakblauwe lucht en veel zon. Helaas was het hier minder feest. Ze kwamen te laat helaas, het is niet anders. Ik heb een vrij onervaren ploeg met veel jaarlingen en laatjes die weinig mee zijn geweest. 3 dagen mand is voor mijn onervaren ploeg erg lastig gebleken. Ik moet geduld hebben, mijn tijd komt nog wel. Geduld is misschien wel het moeilijkste in de duivensport.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met hun overwinning! Het was een mooie vlucht! Bij mij in de club won de combinatie P Timmer & Zn. Hardinxveld-Giessendam. Ze speelden de 9e van rayon oost en ze jasten er 29/45 in de prijzen; complimenten voor deze top combinatie!

Volgende week Blois, 534 km voor Sliedrecht. Ik ben er nog 4 kwijt van Nanteuil, helaas. Ik hoop dat ze nog komen, maar hoe langer het gaat duren hoe minder de kans wordt. Er zijn nu nog maar 17 duiven over. Ik ben er wel van overtuigd dat deze 17 duiven allemaal prijs/kop kunnen spelen.Ik pakte mijn favoriete duivin weer voorop. De 032 pakte ik als 2e  getekende. Inmiddels sta ik 3e aangewezen midfond in de club.  Hoop dat ik dit vast kan houden of nog kan stijgen. Ik ga er alles aan doen om dit verlies weg te poetsen!

Ik wens iedereen veel succes om zijn duiven goed te krijgen voor komend weekend.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.