Duivensites.nl
 
Zoekt u nog een Sinterklaas kado?
2-12-2015
 

In de tweede film van PigeonPixels gaan we op bezoek bij Nico Pronk uit Mill, al vijftig jaar kampioen in de duivensport. Nico vertelt over zijn historie in de duivensport. Ook wordt er aandacht besteed aan zijn hokkenbouw, voersysteem voor de duiven en we brengen een bezoek aan de wereldberoemde dierenarts Fernand Mariën. Eveneens zijn we ter plaatse bij de aankomst van een wedvlucht.

Verkrijgbaar via www.pigeonpixels.com.

Voor ons tweede bezoek gaan we naar Ben de Keijzer, valkenier van beroep. Hij vertelt u wat u kunt doen om de overlast van roofvogels te beperken. We gaan ook bij zijn duiven kijken, want Ben is verschrikkelijk succesvol in de duivensport, zo had hij in 2013 nog de beste jonge duif in de competitie WHZB.

Hij benadert de duivensport anders dan de meesten van ons doen. Zo speent hij zijn jongen pas als ze al enkele maanden oud zijn en geeft hij zijn duiven geen leidingwater, maar regenwater. In deze film vertelt hij u waarom.

De totale lengte van deze film bedraagt maar liefst 106 minuten.

Slechts 21,00 euro inclusief verzendkosten.

Bestel vandaag, dan is uw DVD binnen voor 5 december!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.