Duivensites.nl
 
Welke duivenmelker gaat verhuizen?
7-4-2016
 

Op dit moment maken we bij Tuvalu Media, voor de Avrotros, een nieuw televisieprogramma genaamd ‘Nederland Verhuist’. 
Vanaf 4 juli te zien om 19.30u op NPO1. 
 
In dit programma zien we Nederlanders die binnen nu en half juni binnen NL gaan verhuizen. 
Het idee is iemands persoonlijke verhaal rondom de verhuizing te vertellen en dat te laten zien gedurende 2 opnamedagen. De achtergrond van een verhaal is hierin van belang en geeft het item een persoonlijk karakter (iemands verhaal, reden van verhuizing, levenswijze). De 2 opnamedagen zijn verdeeld in een dag voor de verhuizing; tijdens de voorbereidingen maar ook het dagelijks leven (wat doet iemand) en een opnamedag op de dag van de verhuizing zelf.  
 
We hebben al een aantal opnames gehad en het gaat erg leuk worden! Zo hebben we bijvoorbeeld een 26-jarige student die tussen 120 bejaarden gaat wonen en daar vrijwilligerswerk gaat doen in ruil voor gratis onderdak, een familie met 5 pleegkinderen die naar een boerderij aan de overkant van de straat gaan wonen en een kunstenaar die in een tipi-tent gaat wonen. Allemaal zeer diverse verhalen; divers in leeftijd en soorten woningen. Dat maakt het ook zo leuk denk ik.
 
Nou lijkt het mij heel erg leuk iemand in de serie op te nemen die met zijn duifjes gaat verhuizen en de duifjes de weg gaat wijzen naar de nieuwe woonstek. 
Onze opnameperiode loopt tot half juni dus tot die tijd kunnen we opnemen. 
 
Mocht u iemand kennen die gaat verhuizen met zijn/haar duifjes verneem ik het graag. Misschien gaat u zelf wel verhuizen?
 
Ik ben benieuwd!  Mochten er vragen zijn hoor ik het graag.

Marlous Hallers

marlous.hallers@tuvalu.nl

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.